28 06 22

Utmärkt vuxen dating rekommendation? Många singlar saboterar omedvetet sina egna chanser att träffa någon fantastisk eftersom de är mentalt hängda av någon. Det kan vara ett ex de inte kan släppa taget om, eller någon de bara känner på avstånd men är övertygade om att de är lyckliga i alla sina dagar. Verklig, bestående kärlek händer inte i ditt huvud. Och det kan vara alldeles för lätt att svepas med av en fantasi. Men dessa fantasier kan hålla dig tillbaka – om du till exempel fortfarande är besatt av tanken på att komma tillbaka tillsammans med din sista partner, kan du helt missa den fantastiska personen som står precis framför dig på en fest, arbetssamling , bröllop eller annan händelse. Upptäck ännu mer detaljer at https://www.escort-malmo.com.

Det finns många anledningar till att vi håller fast vid människor som vi vet inte är bra för oss. Kanske är de en säkerhetsfilt, kanske är vi ensamma, eller så kanske vi söker externt godkännande. Men oavsett anledningen till att fel person finns i ditt liv, så snart du inser att de inte är den för dig, borde det vara slutet på det, inte början på slutet. Nu, om du har en vän med förmåner (du inte har känslor för) eller älskar att flirta sms:a den där heta kollegan, gör du det, tjej. Men de människor du går till av ensamhet, bekvämlighet eller osäkerhet? De håller dig bara tillbaka. Vet vad du förtjänar, var ärlig mot dig själv och nöj dig inte. Bonustips: Sluta följa på sociala medier. Gör det bara!

Om du är missnöjd med ditt dejtingliv kan jag garantera dig en sak: du har förmodligen hamnat i ett mönster som inte längre tjänar dig. Vissa singlar tycker om att skylla sin bristande framgång på andra – “Det finns inga bra singelmän kvar!” eller “Jag verkar bara locka ytliga kvinnor!” – men verkligheten är att det är dags att börja ta ansvar för dina egna självsaboterande vanor. Det kan till en början verka som en saga. En vecka in planerar de redan en romantisk weekendresa, och vid den tredje dejten uttalar de dessa tre små ord. Men här är sanningen: när någon pressar ditt förhållande att röra sig i varphastighet, är det faktiskt en stor röd flagga.

Dejting är alltid svårt att navigera: Vad smsar du tillbaka, vem betalar checken och varför är det så svårt att träffa normala människor? Men dejting 2022 medför en helt ny uppsättning svårigheter: De gamla reglerna för dejting gäller inte längre, de flesta utbyten sker via en app och vi glömde hur vi sminkar oss när vi stannade hemma sedan 2020 (nej, bara jag?). Men svårt eller inte, du förtjänar ett tillfredsställande liv, roliga sätt att träffa nya människor och att faktiskt njuta av dejting (eftersom ingen borde ha Charlottes dejtingutmattning).

Be om förtydligande: Om din dejt gör en kommentar som du inte förstår, le och be dem artigt om en förklaring. Ibland använder jag humor för att göra detta, “Utbilda mig, kan du förklara, jag förstår verkligen inte?” Det ger din dejt en chans att utveckla ämnet samtidigt som du får chansen att bättre förstå deras värderingar, perspektiv på livet, intresse och en hel del andra viktiga faktorer samtidigt som du lär känna någon ute i dejtingvildmarken.

Kommunikationsförmåga kan skapa eller bryta vilken dejtingsituation som helst. Ett exempel: om det faktum att en dejt inte har introducerat dig för sina vänner stör dig, och du inte säger något till dem om det, kommer du förmodligen att bygga upp förbittring tills du exploderar – och sedan kommer att bli blind. Så återigen, gör det till en punkt att börja dela dina behov, önskemål och känslor med personerna du dejtar. Det kan kännas läskigt i början, men det kommer att löna sig i det långa loppet genom att hjälpa dig att A) bättre utvärdera din kompatibilitet med någon tidigt och B) undvika onödiga konflikter.

För vissa killar gör de det här subtilt. Istället för att direkt bjuda ut tjejen på en dejt, håller de sig runt henne och gör fina saker för henne, i hopp om att hon ska börja ha känslor för dem. Men i alla fall är det ett stort dejtingmisstag att vänta på att en kvinna ska göra ett steg mot dig. Det är ett enkelt drag. Om du vill ha henne, gå bara för henne. Det finns också en grupp killar som har en fantasi om vilken typ av tjej de vill ha men som inte gör vad som krävs för att få dem. Och en av de viktigaste anledningarna till detta är att killar ofta väljer vilken typ av tjej de vill ha baserat på ego. De vill ha tjejen som har allt. Utseendet, den snygga huden, klassen och allt däremellan. Och på grund av detta perfekta ideal de har i sina huvuden, för de fantastiska relationer vidare. Detta betyder dock inte att det är något fel med att ha höga standarder. Men var realistisk med dina normer. Ha inte standarder som bara är möjliga i dina fantasier.