13 04 22

Kvalitet tømrerservice i København 2022? Lad os komme forbi til en gratis besigtigelse Det er altid rart at have mødt hinanden, inden en opgave sættes i gang. Men, vi kommer nu også ud for at besigtige opgaven for at være sikker på, at vi har forstået alle detaljer korrekt. Derudover kan det være nødvendigt at foretage nogle mål i forbindelse med et tilbud. Det er en fast del af vores service og noget, som vi altid tilbyder vores kunder. Både i forbindelse med udarbejdelsen af et tilbud og i forbindelse med en aftale omkring de nærmere detaljer, inden vi sætter i gang. Ring eller skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal komme forbi og tage et nærmere kig på din opgave. Det gør vi hellere end gerne. Find mere information på https://jacobsen-byg.dk/tomrerfirma/.

Hvorfor vælge en totalenterprise/ hovedentreprise? Vi anbefaler hovedentreprise til renoveringsprojekter, der involverer flere faggrupper. En byggesag er både tidskrævende og omfattende, så vi vil gerne stå for koordineringen af byggeprocessen for dig. Vi udbyder alle faggrupper og står gerne for at lede projektet, så du får en god proces gennem hele dit byggeri og gør det nemt at have håndværkere. Hvad koster det at renovere? Vi lægger mange ressourcer i tilbuddene, for at de er fyldestgørende, så du ved hvad det er du køber. Det er ikke alle håndværkere, som lægger lige meget vægt på dette og det kan resultere i misforståelser og meget forskellige priser.

Derudover skal vi også tage højde for, om gulvet er skævt eller om der er mange monteringsvinkler. Alt det tilsammen påvirker selvfølgelig prisen. Når det så er sagt, er vi blandt de billigste på markedet, når det kommer til montering af køkkener. Du kan derfor godt regne med, at vi vender tilbage på din henvendelse med et godt og fair tilbud, som er så fristende, at det er svært at sige nej til. Kunne du godt tænke dig at gøre noget ved dit køkken? Men har du ikke lyst til at smide pengene efter et helt nyt af slagsen? Det behøver du sådan set heller ikke. For du kan sagtens få dit nuværende køkken til at skinne på ny igen ved at renovere det.

En skillevæg i enten gips eller gasbeton er en rigtig god løsning, hvis ikke du har brug for at få lavet en tung, bærende væg. Både gasbeton- og gipsvægge er billige og ret hurtige at sætte op. En gipsvæg kan endda monteres direkte på det eksisterende gulv. Gips– og gasbetonvægge kan bruges i stort set hele huset – hvad der er bedst til dit formål, finder vi sammen en løsning på. Skillevæggene er desuden nemme at tage ned igen, hvis du på et tidspunkt ønsker en anden rumfordeling.

Vi varetager opgaver inden for alle former for faggrupper: Tømrerarbejde, murerarbejde, VVS-arbejde, el arbejde, malerarbejde etc. Derudover varetager og påtager vi os altid rollen som total- eller hovedreprenør i alle projekter, og styrer byggeriet og den daglige koordination mellem de forskellige håndværkere. På den måde skal du ikke selv bruge en masse tid og energi, men kan trygt følge med i processen gennem de daglige opdateringer.

De seneste par år har der været stor efterspørgsel efter moderne renoveringer i de danske hjem. Vi har specialiseret os i stilfulde løsninger, som kan fået ethvert hjem til at se moderne ud. Vi har et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere, hvilket gør at vi kan stille et bredt holdt af dygtigere håndværker fra alle faggrupper op til en totalentreprise. Jacobsen byg er en Tømrerfirma virksomhed med fokus på kvalitetsarbejde og den gode dialog. Det ligger os meget på sinde at holde en god dialog gennem hele projektet. Hvad enten det er store eller små projekter du har i tankerne, er du sikret samme gode behandling, kvalitet og dialog. Find ekstra detaljer at https://jacobsen-byg.dk/.