9 04 22

Fremragende udbyder af tømrertjenester i København? Skal vi hjælpe dig med at finde materialer? Om du skal i gang med at have lavet en terrasse, skiftet gulvet eller noget helt tredje, hjælper vi dig gerne med at finde materialer til det. Vi rådgiver dig også gerne ud fra de detaljer, du har oplyst os, sådan så du kan få det bedste mulige udgangspunkt. Vi går selv højt op i kvalitet og hjælper dig derfor gerne med at finde de rette materialer. Vi gør naturligvis også vores bedste for at gøre det til den skarpeste pris. Find ekstra information på Tømrerfirma.

Vi taler ikke jysk… Men vi er mindst lige så hårdtarbejdende Vi bestræber os i hvert fald på at gå lige så højt op i vores finish og kvalitet, som vores kollegaer i Jylland. Dertil ønsker vi også at matche dem på prisen, hvorfor vi har skruet så langt ned for vores priser som muligt. Du kan forvente at samarbejde med et tømrerfirma, der møder til tiden, overholder deadlines og som har en konstruktiv og åben dialog med dig. Opstår der derfor noget uventet, kan du være ganske tryg og sikker på, at det er noget, vi vender med dig.

Derudover skal vi også tage højde for, om gulvet er skævt eller om der er mange monteringsvinkler. Alt det tilsammen påvirker selvfølgelig prisen. Når det så er sagt, er vi blandt de billigste på markedet, når det kommer til montering af køkkener. Du kan derfor godt regne med, at vi vender tilbage på din henvendelse med et godt og fair tilbud, som er så fristende, at det er svært at sige nej til. Kunne du godt tænke dig at gøre noget ved dit køkken? Men har du ikke lyst til at smide pengene efter et helt nyt af slagsen? Det behøver du sådan set heller ikke. For du kan sagtens få dit nuværende køkken til at skinne på ny igen ved at renovere det.

Vi opsætter skillevægge i boliger på hele Sjælland og særligt i København. Ring eller skriv derfor gerne uanset, hvor du holder til. Vil teenageren i huset gerne have sit eget værelse? Vil du gerne udnytte den store stue til at lave en hyggekrog? Eller vil du måske gerne skabe et ekstra værelse til gæsterne? En skillevæg er en fantastisk måde at skabe lidt ekstra rum på. Det er nemlig en væg, som i sig selv ikke optager meget plads – og som i princippet kan opsættes præcis der, hvor du ønsker det.

Vi varetager opgaver inden for alle former for faggrupper: Tømrerarbejde, murerarbejde, VVS-arbejde, el arbejde, malerarbejde etc. Derudover varetager og påtager vi os altid rollen som total- eller hovedreprenør i alle projekter, og styrer byggeriet og den daglige koordination mellem de forskellige håndværkere. På den måde skal du ikke selv bruge en masse tid og energi, men kan trygt følge med i processen gennem de daglige opdateringer.

De seneste par år har der været stor efterspørgsel efter moderne renoveringer i de danske hjem. Vi har specialiseret os i stilfulde løsninger, som kan fået ethvert hjem til at se moderne ud. Vi har et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere, hvilket gør at vi kan stille et bredt holdt af dygtigere håndværker fra alle faggrupper op til en totalentreprise. Jacobsen byg er en Tømrerfirma virksomhed med fokus på kvalitetsarbejde og den gode dialog. Det ligger os meget på sinde at holde en god dialog gennem hele projektet. Hvad enten det er store eller små projekter du har i tankerne, er du sikret samme gode behandling, kvalitet og dialog. Se endnu mere detaljer at https://jacobsen-byg.dk/.