6 04 22

Top tømrerfirma i København? Som tømrer er der mange opgaver, vi kan løfte. Da vi samtidig har et stort team af tømrere bag os med hver deres specialområde, har vi mulighed for at tilbyde meget kompetent hjælp til mange typer af opgaver. Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med dit projekt eller din opgave. Selv ved anderledes opgaver der kræver en kreativ tankegang, stiller vi os gerne til rådighed. Læs ekstra detaljer at Tømrerfirma.

Skal vi hjælpe dig med at finde materialer? Om du skal i gang med at have lavet en terrasse, skiftet gulvet eller noget helt tredje, hjælper vi dig gerne med at finde materialer til det. Vi rådgiver dig også gerne ud fra de detaljer, du har oplyst os, sådan så du kan få det bedste mulige udgangspunkt. Vi går selv højt op i kvalitet og hjælper dig derfor gerne med at finde de rette materialer. Vi gør naturligvis også vores bedste for at gøre det til den skarpeste pris.

Skal du have nyt køkken? Og vil du gerne være sikker på, at det bliver monteret korrekt? Så er det en god ide at få fagmænd som os til at montere det for dig. Da køkkenet er et af de rum, vi bruger det meste af vores tid i, er det også nødvendigt, at alt er sat op korrekt, så alt bare spiller. Det gælder også ved renovering. Hvad tilbyder vi? Teamet bag Jacobsen-byg har mange års erfaring i montering og køkkenrenovering og køkkenmoduler samt ombygning og nybygning af køkkener. Det gør os i stand til at udføre alle typer af opgaver, der er ved opsætning af et køkken.

En skillevæg i enten gips eller gasbeton er en rigtig god løsning, hvis ikke du har brug for at få lavet en tung, bærende væg. Både gasbeton- og gipsvægge er billige og ret hurtige at sætte op. En gipsvæg kan endda monteres direkte på det eksisterende gulv. Gips– og gasbetonvægge kan bruges i stort set hele huset – hvad der er bedst til dit formål, finder vi sammen en løsning på. Skillevæggene er desuden nemme at tage ned igen, hvis du på et tidspunkt ønsker en anden rumfordeling.

Ved mindre og simple opgaver kan vi give tilbud baseret på oplysninger fra dig, hvor du blot fremsender: En beskrivelse af opgaven Billeder af opgaven Tegninger og mål. Ved større projekter og når der typisk er flere faggrupper involveret, vil en besigtigelse af opgaven være nødvendigt, hvor vi møder op med de relevante fagfolk. Hvilke opgaver udfører i hos Jacobsen byg? Vi udfører både store og små opgaver. Så uanset om du skal have etableret et hegn eller have konstrueret en helt ny tilbygning, så er vi klar til at udføre opgaven.

De seneste par år har der været stor efterspørgsel efter moderne renoveringer i de danske hjem. Vi har specialiseret os i stilfulde løsninger, som kan fået ethvert hjem til at se moderne ud. Vi har et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere, hvilket gør at vi kan stille et bredt holdt af dygtigere håndværker fra alle faggrupper op til en totalentreprise. Jacobsen byg er en Tømrerfirma virksomhed med fokus på kvalitetsarbejde og den gode dialog. Det ligger os meget på sinde at holde en god dialog gennem hele projektet. Hvad enten det er store eller små projekter du har i tankerne, er du sikret samme gode behandling, kvalitet og dialog. Opdag ekstra detaljer at https://jacobsen-byg.dk/.