23 03 22

Tshirt bedrukken mode winkelen door Omnishirt? T-shirts gemaakt van gebreide wol werden in de 19e eeuw aanbevolen door hygiënisten om mensen te beschermen tegen de harde kou. Ze vroegen vrouwen om hun korset te vervangen door dit kledingstuk ter bescherming tegen lichamelijke ziekten. In de tweede helft van de 19e eeuw werd Britse zeelieden gevraagd om witte flanellen T-shirts te dragen om hun lichaam op het dek te beschermen. Kijkend naar de veelzijdigheid en het comfort van de gebreide stof van de T-shirts, begonnen zelfs de arbeidersklasse ze in het weekend te dragen als informele kleding. Toen de T-shirts de VS bereikten, gebruikte hun marine nauwsluitende katoenen gebreide stukken in plaats van die in Groot-Brittannië. Naar aanleiding van deze populariteit, P.H. Hanes Knitting Company startte in 1901 met de kleinschalige productie van T-shirts op gebreide wijze. Ontdek extra details op de website https://www.omnishirt.be/hoodie-bedrukken.html.

De retro-typografie uit de jaren 60 en 70 raast door de winkels. T-shirtontwerpen zijn versierd met hippiekleuren, ontwerpen en bewoordingen in een reeks psychedelische lettertypen die je zullen bevrijden en voorzichtigheid in de wind zullen werpen. Ga helemaal los met een funky T-shirt dat je goed van pas zal komen op dat festival van 2022. Voor de moedige en dappere onder jullie, is dit je kans om op te staan ​​en dit jaar te worden geteld met gedurfde design-T-shirts. Hoe groter hoe beter. Wat wil je zeggen? Deze ontwerpen uw eigen of in de winkel gekochte T-shirts zeggen het voor u. Maak een statement en ga voor gedurfd in 2022.

Bedrukte T-shirts kunnen de teamspirit enorm bevorderen in de groep. Maar T-shirts zijn niet alleen goed voor het groepsgevoel, ze vormen ook het perfecte souvenir van een gelegenheid of activiteit. Als mensen het T-shirt later nog eens dragen, worden ze weer helemaal terug genomen naar die ene speciale dag. Naast een mooi cadeau zijn de shirts dus ook nog eens hartstikke praktisch omdat ze nog veel vaker gedragen kunnen worden.

Omnishirt heeft een groot aanbod van verschillende hoodies. Gemaakt van topmaterialen die super aanvoelen op je huid. Kies uit vele modellen, kleuren en ga helemaal los met jouw designer skills om de meest toffe hoodie te ontwerpen en bedrukken. De unieke hoodies zijn absoluut geschikt voor vriendenweekenden, vrijgezellenfeesten of sportteams zodat jullie elkaar nooit meer kwijt raken in de kroeg. Of wil je toch meer een trendy hoodie bedrukken die eindeloos te combineren is met casual jeans, vrolijke rokjes of jouw toffe zomeroutfit. Ideaal voor een vriendinnenweekend, feestje, frisse zomeravonden of heerlijke skivakantie. Hoodies zijn ook geschikt om weg te geven aan het personeel, bedrijfsrelaties of om teambuilding te stimuleren bij personeel uitjes. Omnishirt biedt vele hoodies aan in de maten XS tot en met XXL die je helemaal zelf kunt ontwerpen. Zo heb jij volledige vrijheid om een uniek design te creëren en je eigen heren of vrouwen hoodies te bedrukken met leuke motieven, persoonlijke foto’s, grappige slogans of het bedrijfslogo. Haal de heren hoodie of vrouwen hoodie snel in huis door onze uitstekende service en snelle levering.

Welk T-shirt moet je kiezen? We hebben een ruim assortiment aan T-shirts die je kan laten bedrukken. Kies het model, de juiste maat, de kleur die perfect bij jouw past en zo kan je een T-shirt maken met eigen tekst of foto. Bekijk alvast de heren-, dames- en kidscollectie voor alle mogelijkheden. Bij bestelling van meer dan 10 producten bieden we kwantumkorting aan en deze korting loopt flink op. Elke combinatie van producten is hierbij mogelijk. Lezen extra details op dit online winkel kleding bedrukken.