20 05 22

Bdsm chat? Cereți lămuriri: dacă întâlnirea dvs. face un comentariu pe care nu îl înțelegeți, zâmbește și cere-i politicos o explicație. Uneori folosesc umorul pentru a face asta: „Educă-mă, poți să explici, chiar nu înțeleg?” Asta îi oferă întâlnirii tale șansa de a detalia subiectul, în timp ce ai șansa de a-i înțelege mai bine valorile, perspectivele asupra vieții, interesul și un întreg tărâm al altor factori importanți, în timp ce cunoști pe cineva în sălbăticia întâlnirilor. Vezi mai multe detalii pe dominare Arad.

Întâlnirile sunt întotdeauna greu de navigat: ce trimiteți mesaj, cine plătește cecul și de ce este atât de greu să întâlniți oameni normali? Dar întâlnirile în 2022 aduce un set cu totul nou de dificultăți: vechile reguli ale întâlnirilor nu se mai aplică, majoritatea schimburilor au loc prin intermediul unei aplicații și am uitat cum să ne machiăm stând acasă din 2020 (nu, doar eu?). Dar dificil sau nu, meriți o viață împlinită, modalități distractive de a cunoaște oameni noi și de a te bucura cu adevărat de întâlniri (pentru că nimeni nu ar trebui să aibă epuizarea întâlnirilor cu Charlotte).

Întâlnirile ne evidențiază cele mai mari nesiguranțe: supraanalizam ceea ce spunem prin text sau Tinder, încercăm 15 ținute diferite înainte de o întâlnire și poate chiar ne așteptăm la ce este mai rău și ne pregătim să fim fantomați sau ca întâlnirea să meargă prost. Suna familiar? Pentru a vindeca anxietățile de dinaintea întâlnirii, încercați să vizualizați cea mai bună versiune a dvs. Ești încrezător, confortabil sau prietenos? Cum ar acționa cel mai încrezător în tine la această dată? Ce ai purta? Ți-ar păsa măcar de ceea ce porți? Amintiți-vă că sunteți priza pe care întâlnirea dvs. încearcă să o impresioneze, nu invers. Chiar dacă nu te simți încrezător sau calm, simplul act de a-ți vizualiza cel mai bun sine te poate ajuta să te relaxezi și să te bucuri de întâlnire în loc să îți intri în cap.

Există ceva despre sfârșitul unui an și începutul unuia nou care te inspiră în mod natural să faci un bilanț al vechilor obiceiuri și să începi unele mai inteligente. Acest fenomen bine cercetat se numește „efectul proaspăt început” – reperele, ca un an nou, îi motivează pe oameni să-și stabilească obiective. Dacă scopul tău este să afli cum să găsești dragostea în 2022, am o veste pentru tine: nu trebuie să-ți petreci ore întregi glisând neobosit pe acele aplicații de întâlniri pentru a obține asta fericit pentru totdeauna. De fapt, multe dintre cele mai bune sfaturi de întâlniri pe care le am de oferit nu au nimic de-a face cu căutarea altor persoane singure, ci mai degrabă cu munca pe tine. Cu cât depuneți mai mult timp și efort în examinarea și schimbarea tiparelor care vă țin „blocat”, cu atât este mai probabil să recunoașteți dragostea adevărată cu potențial de durată atunci când o găsiți. Pe scurt, este timpul să ne întoarcem spre interior. Ce neajunsuri te pot împiedica să atragi partenerul pe care ți-l dorești? Ce credințe sau tendințe nesănătoase te conduc către oameni toxici? Cum te poți construi astfel încât să ai încrederea de a merge după ceea ce îți dorești și rezistența de a face față respingerii atunci când nu funcționează?

Deoarece poate fi foarte dificil să te examinezi în acest fel, recomand să lucrezi cu un antrenor de întâlniri. O terță parte imparțială nu numai că vă poate ajuta să identificați care este bagajele dvs. actuale și de ce încă vă confruntați cu el, dar și să vă ofere sfaturi clare despre ce trebuie să faceți pentru a trece peste el. Când clienții noi vin la mine nesiguri de ce își sabotează în mod accidental propriile șanse de întâlnire, adesea pot să-mi dau seama imediat ce bagaje le stau în cale. Odată ce sunteți gata să vă uitați cu adevărat bine la credințele și modelele de gândire distructive, puteți începe să le înlocuiți cu alternative mai sănătoase și pozitive, care vă vor face un partener mai atractiv, mai puternic din punct de vedere emoțional și mai dezirabil.