3 04 22

Hoj kvalitet hjemmerengøringsfirma Fyn? Hvor ofte det skal være er helt op til dig. Det vigtigste for os er bare, at vi giver dig mere tid i hverdagen, som du kan bruge på andre og mere fornøjelige aktiviteter. Vi pudser både ud og inde: Vil du gerne have det optimale ud af dine vinduer? Hvorfor så ikke få os til at pudse dem ude som inde? Om du ønsker at være hjemme, mens vi gør det, er helt op til dig. Uanset hvad sørger vi dog for, at vi efterlader dine indvendige og udvendige rammer, som da vi kom – dog med den forskel, at vinduerne er rene og flot pudsede. Se mere info på Rengøringsfirma.

Aflever boligen rengjort med flytterengøring: Vil du gerne aflevere din lejebolig så ren som overhovedet muligt? Eller vil du bare gerne selv slippe for bøvlet? Med professionel flytterengøring kan du med et snuptag blive fri for at tænke på rengøringen i forbindelse med din flytning. For vi sørger nemlig for, at din lejlighed eller anden bolig står klar i rengjort stand, når du er klar til at aflevere den til en ejer, lejer eller udlejer. Når du får os til at udføre flytterengøring i din bolig, kan du være helt tryg ved, at der er gjort godt nok rent. Vi kommer omkring alle hjørner og overflader – både de synlige og lidt skjulte, så du roligt kan aflevere nøglerne og gøre det med god samvittighed.

Udlejer du eller I på den anden side mange sommerhuse – og vil I gerne have et professionelt og veluddannet team til det, træder vi også til. Jo flere sommerhuse I ønsker at få gjort rent, jo bedre en pris får I også. Så kontakt os gerne uanset behov. Sommerhus rengøring med skånsomme rengøringsmidler Det skal være muligt for alle at have det godt i dit sommerhus. Derfor prioriterer vi også at gøre rent med skånsomme midler uden skrappe kemikalier. Det gør vi, da vi både ønsker at skåne vores personale samt de gæster, der kommer i sommerhuset. For så er der ingen kraftig lugt eller rester tilbage på overfladerne, som kan være generende for huden.

Vi udfører håndværkerrengøring på hele Sjælland Har du fået renoveret en bolig i Kalundborg? Eller skal der gøres rent i samtlige lejligheder eller kontorlokaler i en bygning i Roskilde? Om adressen er i syd, nord, øst eller vest, kører vi og vores specialiserede team afsted og hjælper med håndværkerrengøringen. Vi kan godt lide at køre langt, men vi har dog også afdelinger og teams, der holder til forskellige steder på Sjælland. Vi lægger det derfor heller ikke oveni prisen. Du betaler derfor udelukkende for rengøring – præcis, som det skal være. Hvad prisen for håndværkerrengøring bliver for dig, finder vi i fællesskab ud af, når vi kender nærmere til opgavens omfang og varighed. Vi er fair og fornuftige, så du kan godt forvente gode og billige priser.

Ring eller skriv gerne til os i dag, så du kan få rene vinduer hurtigst muligt. Vi har et stort og fagligt dygtigt team af vinduespudsere, som alle står klar til at hjælpe dig med at få rene vinduer igen. Skal vinduerne pudses akut? Så kommer vi gerne: Venter du særligt besøgende? Eller har du besluttet dig for at holde en impulsiv fest? Så kan vi godt forstå, at du godt kunne tænke dig nogle rene vinduer. Dem kommer vi gerne og giver dig, så du kan byde gæsterne indenfor i haven og huset, uden at skulle undskylde for dine beskidte vinduer. Se ekstra detaljer på https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/.